Μελέτη - Σχεδιασμός Κήπων

Μελέτη - Σχεδιασμός Κήπων
Green Art | Μελέτη - Σχεδιασμός - Κατασκευή - Συντήρηση Κήπων Λασίθι Κρήτης
Η εταιρεία μας “Green Art” η οποίο εδρεύει Φώτη Κόντογλου 4 στο Λασίθι της Κρήτης, με την μακρόχρονη πείρα της στον χώρο και ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής, αναλαμβάνει την μελέτη και τον σχεδιασμό κήπων.

Μελέτη
Το πρώτο βήμα για την κατασκευή κήπου είναι η σύνταξη μελέτης από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου προϋποθέτει μία σωστή μελέτη του χώρου, του κλίματος της περιοχής, των φυτικών ειδών της περιοχής, του εδάφους, της ποιότητας του νερού και των ιδιαίτερων απαιτήσεων του μικροκλίματος. 

Σχεδιασμός
Αφού ολοκληρώσουμε τη μελέτη, με την χρήση προγράμματος και ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της διακόσμησης σας παρουσιάζουμε μοναδικές προτάσεις και ιδέες υψηλής αισθητικής για οικίες, βιομηχανικούς χώρους, καταστήματα, εστιατόρια, ξενοδοχεία, χώροι εστίασης, εκθέσεις, δημόσιους χώρους, πάρκα, σχολεία κ.α. Ο σχεδιασμός του κήπου πραγματοποιείται με σεβασμό στις βασικές αρχές της αρχιτεκτονικής τοπίου. 

 
Περισσότερες Φωτογραφίες
 
Το προσωπικό μας διαθέτοντας πείρα ετών είναι σε θέση να γνωρίζει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς και μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε απαίτηση σας. Εξυπηρετούμε άμεσα και με απόλυτη συνέπεια το Λασίθι, όλη την Κρήτη και τις γύρω περιοχές.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!